NavMenu

"Office Mobile" od sada i za Android telefone

Izvor: eKapija/Tanjug Četvrtak, 01.08.2013. 10:46
Komentari
Podeli

(Foto: eKapija)

"Office Mobile" za pametne telefone koje pokreće Android platforma postao je dostupan na tržištu SAD, dok se u narednih nekoliko nedelja očekuje na još 117 tržšta, saopšteno je danas iz "Microsoft"-a.

"Office Mobile" za Android biće dostupan na 33 svetska jezika, uključujući i srpsku latinicu, a svi korisnici koji poseduju "Office 365" licencu besplatno će moći da ga preuzmu sa "Google Play"-a.

Poput ranije predstavljenih verzija za iPhone i Windows Phone, Office Mobile za Android omogućava korisnicima pristup, pregled i pravljenje izmena u Microsoft Word, Excel i PowerPoint dokumentima putem mobilnog telefona.

Takođe ova aplikacija omogućava i kreiranje novih Word dokumenata ili Excel tabele.

Regionalni menadžer za "Office" u kompaniji "Microsoft", Danijela Zečević, objasnila je da svi korisnici pametnih telefona koje pokreće operativni sistem Android 4.0, ili noviji, mogu da preuzmu i instaliraju aplikaciju koja se u "Google Play Store" nalazi pod imenom "Office Mobile for Office 365 Subscribers".

"Office Mobile" za Android, prilagođen je pametnim telefonima koje pokreće ovaj operativni sistem, dok se korisnicima tablet uređaja preporučuju Office Web Apps pomoću kojih će biti u mogućnosti da dožive novi Office paket na najbolji mogući način.

Pored toga, "Office Mobile" kako za iOS tako i za Android donosi dodatne opcije koje korisnicima omogućavaju da obavljaju stvari koje najčešće rade - koriste e-mail, komuniciraju u realnom vremenu i kreiraju beleške.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.