NavMenu

Ruske bogataše "zagolicali" novčanici – održan još jedan moskovski Sajam za milionere

Izvor: Glas javnosti Sreda, 01.11.2006. 10:01
Komentari
Podeli

Ruski bogataši ovih su dana bili prisiljeni da rade ono što najbolje znaju - da besprizorno troše gomile novca!

Reč je, naime, o sada već dobro znanom i čuvenom moskovskom Sajmu za milionere na kojem je u toku proteklog vikenda prodato luksuzne robe u vrednosti od čak 600 mil USD.

Gotovo 40.000 Rusa, dvostruko više no 2005. godine, posetilo je četvorodnevni sajam ekstravagancije na kojem su ruski multimilioneri pazarili svakojake stvarčice.

Ruske lepotice paradirale su unaokolo pokazujući parajlijama najskuplji mobilni telefon na svetu po imenu "Goldwish", ukrašen sa čak 2.000 dijamanata. Direktor prodaje te ekskluzivne marke, otkrio je i da je jedan od ovih telefona, od kojih svaki košta milion EUR, a u čitavom svetu ima ih ukupno tri, već prodat jednom ruskom tajkunu.

Bogataši su imali priliku da kupe i rasne trkačke konje za milion dolara po "komadu", ali i sportski "Bugati veiron" od 1,3 mil EUR, koji je već u vlasništvu jednog Rusa. Na prodaju su nuđeni i helikopteri - od pola miliona do dva miliona USD, zatim ostrvo nadomak Paname po ceni od 25 mil USD, papreno skupe nekretnine u okolini Moskve ...

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.