Izvor: eKapija | Utorak, 30.07.2013.| 13:34
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konkurs za beogradski Inkubator za mlade preduzetnike produžen do 6. septembra

(Foto: kancelarijazamlade.rs)

Kancelarija za mlade Grada Beograda na 6. spratu palate "Beograd" otvara Inkubator za razvoj preduzetništva mladih do 35 godina. "Stanarima" biznis inkubatora Kancelarije za mlade će potpuno besplatno na raspolaganju biti - radni prostor sa plaćenim komunalijama, računarska oprema, konferencijska sala, kao i usluge pravnika i računovođe, a rok za prijavljivanje produžen je do 6. septembra u 16 časova, objavljeno je na www.kancelarijazamlade.rs.

Nakon podnetih prijava, na razgovor i prezentaciju će biti pozvani kandidati koji po mišljenju komisije ispunjavaju uslove konkursa i čije biznis ideje zahtevaju detaljnije objašnjenje.

Rezultati konkursa biće objavljeni sajtu Kancelarije. Podnosioci prijave mogu u roku od osam dana od dana objavljivanja odluke o izboru korisnika biznis inkubacije podneti prigovor Komisiji. Komisija donosi odluku o prigovoru u roku od tri dana od prijema.

Izbornu komisiju konkursa čine: prof. dr Ondrej Jaško, redovni profesor Fakulteta organizacionih nauka, prof. dr Ana Trbović, dekanka Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju, Stanija Višekruna, zamenica gradskog sekretara za privredu, Perica Milošević, direktor inženjeringa "Seven Bridges Genomics", Nebojša Matić, direktor "Mikroelektronika" i "Blic preduzetnik 2012", kao i Tamara Blagojević, direktorka Kancelarije za mlade i inicijatorka projekta

Za dodatne informacije možete se obratiti na e-mail adresu kzmgnezdo@beograd.gov.rs.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.