NavMenu

Konferencija "Kvantni skok" srpske ekonomije 3. i 4. oktobra

Izvor: eKapija Utorak, 23.07.2013. 13:39
Komentari
Podeli

Konferencija "Kvantni skok", koja ima za cilj pokretanje srpske ekonomije, biće održan 3. i 4. oktobra u Beogradu u organizaciji Privredne komore Srbije.

U okviru dvodnevne konferencije, na temu unapređenja srpske ekonomije prisutnima će se obratiti prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, predstavnici kompanija "Microsoft", "Google", "Facebook", "Antenna Group", "Philip Morris", "McKinsey & Company", Erste banka, "Falkensteiner Michaeler Tourism Group", kao i Svetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija.

Konferencija će okupiti poslovne lidere, postojeće i potencijalne investitore, preduzetnike, vodeće svetske stručnjake i zvaničnike Vlade kako bi kroz razmenu ideja i interakciju došli do konkretnih i delotvornih rešenja za ekonomsko okruženje u Srbiji.

- Ideja biznis konferencije "Kvantni skok" je da kroz dijalog zasnovan na smelim idejama, strategijama i rešenjima pružimo priliku Srbiji da učini "kvantni skok" i postane vodeća ekonomska i investiciona destinacija jugoistočne Evrope - izjavio je Željko Sertić, predsednik Privredne komore Srbije.

Dvodnevna konferencija "Kvantni skok" će se održati u prostoru opere i teatra Madlenianum.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.