NavMenu

Pančevački "Hidrovod" rasčišćava agroindustrijsku zonu u Kikindi

Izvor: eKapija Petak, 19.07.2013. 09:28
Komentari
Podeli

Za nekoliko dana okončaće se raščišćavanje oko 11,3 hektara buduće industrijske i agroindustrijske zone u Kikindi kod stadiona FK "Žak". Radove vredne oko 1,8 miliona dinara, u blokovima 41 i 43, izvode operativa i radnici firme "Hidrovod" iz Pančeva, navedeno je na sajtu opštine.

- Polovina parcela namenjena je agroindustrijskoj zoni za koju je rađena izmena i dopuna Plana detaljne regulacije. Do sada smo dobili lokacijsku dozvolu i inoviranu projektnu dokumentaciju od projektanta - kaže Olivera Kantar, v.d. direktorka JP Direkcija za izgradnju grada, i dodaje da je podnet zahtev resornom ministarstvu zahtev za sredstva za dalje radove.

Prema rečima Kantar, vrednost kompletne investicije je 350 miliona dinara.

- Od toga Direkcija ima svega 20 miliona dinara za ovu godinu, tako da dalje radove ne možemo da započnemo dok sredstva ne dobijemo od ministarstva, Pokrajine ili Fonda za kapitalna ulaganja- objašnjava ona.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.