NavMenu

"Neoplanta" prva među srpskim mesnim kompanijama lansirala "flowpack" ambalažu

Izvor: eKapija Utorak, 16.07.2013. 15:13
Komentari
Podeli

Kompanija "Neoplanta" lansirala je na tržište, u okviru brenda "Neoplanta delikates", trajne kobasice u "slice" pakovanju (narezane) i inovativnom "flowpack" pakovanju u zaštitnoj atmosferi, kao i nove proizvode - narezanu "Seranno pršutu", "Krašku pančetu", "Vojvođansku" i "Zimsku" kobasicu. "Neoplanta", lider u plasmanu mesnih prerađevina na tržištu Srbije sa učešćem od preko 15%, jedina je srpska mesna industrija koja koristi "flowpack". Ova ambalaža je specifična po tome što čuva svežinu, aromu i izvorni ukus, produžava trajnost i u potpunosti štiti proizvod od spoljnih uticaja u svim karikama distributivnog lanca, čime se osigurava najviši standard higijene proizvoda i najviši stepen sigurnosti za potrošača, saopštila je "Neoplanta".

Pakovanje moderne tehnologije pratiće "Čajnu", "Kant", "Kulen", "Vojvođansku", "Budimsku" i "Zimsku" kobasicu, a posebna prednost za potrošače je to što će kobasice biti dostupne i u mini egalizovanoj ambalaži. Sve delikates proizvode karakteriše vrhunski kvalitet i ukus, što je rezultat pažljivo biranih sirovina i novih, unapređenih receptura prilagođenih rastućim zahtevima potrošača.

"Neoplanta delikates" je na tržište uveden 2012. godine a pored trajnih kobasica obuhvata i polutrajne suhomesnate proizvode i polukonzerve. Uz "Patelinu", "Prego", "Pipi" i "Gudi", predstavlja jedan od ključnih brendova "Neoplante". Delikates proizvodi prisutni su na tržištu Srbije i zemalja regiona.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.