NavMenu

Hotel "Angella" na Kopaoniku dobija novo ruho tokom leta

Izvor: Beta Subota, 06.07.2013. 11:35
Komentari
Podeli

("MK Mountain Resort")

Tokom leta u planu je rekonstrukcija recepcije i restorana u hotelu "Angella" na Kopaniku, za šta je izdvojeno 400.000 EUR, najavio je je u subotu (6. jula 2013. godine) Nikola Avram, direktor "MK Mountain Resort"-a.

- U saradnji sa "Skijalištima Srbije", na Kopaoniku pripremamo više različitih sadržaja za ovu turističku sezonu - rekao je on.

- Zajedno sa "Skijalištima" radimo na tome da tokom letnjih meseci bude raznih sadržaja za posetioce, u okviru programa "Aktivan odmor" - od paraglajdinga do jahanja, preko raftinga i vožnje terenskim vozilima - kazao je Avram novinarima na Kopaoniku.

Prema njegovim rečima, za smeštaj u "Konacima" i hotelu "Grand" tokom leta važiće popust od 20% za rezervacije do prvog avgusta.

Avram je kazao da su najčešći gosti na ovoj planini iz Srbije i regiona, i da oni čine 88% ukupnog broja, dok zbog visinskih priprema najviše dolaze sportske ekipe iz Ukrajine i Rusije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.