Izvor: eKapija | Petak, 05.07.2013.| 15:22
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Pristop" treća najefikasnija nezavisna agencija na svetu - Jedino slovenačko preduzeće na svetskoj rang-listi "Effie Effectiveness Index"

Agencija "Pristop Slovenija" osvojila je treće mesto u kategoriji najefikasnijih nezavisnih agencija na svetu po "Effie Effectiveness Index"-u (EEI). Nagrada je osvojena u konkurenciji više od 2.400 finalista iz 40 zemalja koje su organizovale nacionalnu dodelu "Effie" nagrada. "Effie index efikasnosti" je i ove godine merio i nagradio komunikacijsku efikasnost marketinških agencija, oglašivača i robnih marki i rangirao ih prema rezultatima koje su postigle na tržištu.

EEI nagrađuje autore najefikasnijih komunikacijskih i marketinških aktivnosti na četrdeset svetskih tržišta i meri rezultate kampanja pre i posle njihovog sprovođenja. Na osnovu jedinstvene metodologije za sva svetska tržišta, "Effie indeks efikasnosti" rangira najefikasnije agencije, oglašivače i robne marke sa obzirom na skup bodova dobijenih za projekte sa kojima su učestovali na "Effie" takmičenjima u svojim zemljama. Rangiranje se vrši u skladu sa pravilima "Effie Worldwide" i WARC, globalne tržišno-istraživačke agencije i koristi se za klasifikaciju robnih marki, oglašivača, holdinga, oglašivačkih agencija i mreža kako na nacionalnom i regionalnom tako i svetskom nivou.

"Pristop Slovenija" deo je "Pristop grupacije", jednog od najvećih lanaca za integrisanu komunikaciju u regionu. U Srbiji, u okviru "Pristop grupe" posluje agencija "Pristop Beograd" kao i marketinška agencija "Idea Plus Communications", koje pružaju usluge iz oblasti strateškog konsaltinga, advertajzinga, odnosa sa javnošću i komunikacionog menadžmenta, zakupa medija kao i praćenja prisutnosti u medijima.

Osim Ljubljane i Beograda, "Pristop grupaciju" čine i agencije u Zagrebu, Sarajevu, Skoplju, Beču, Briselu…

Inače, prvo mesto, u kategoriji nezavisnih agencija, na ovogodišnjem "Effie"-u zauzela je ukrajinska agencija "Banda Agency", drugo agencija "Alametifarika" iz Turske, dok treće dele "Pristop Slovenija" i turska agencija "Rababa".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.