NavMenu

Spuštajte se kart vozilima i skuterima sa vrha Tornika

Izvor: Tanjug Sreda, 03.07.2013. 18:22
Komentari
Podeli

Raznovrsni sadržaji ski centar "Tornik" od 5. jula, kada počinje letnja sezona, biće na raspolaganju posetiocima Zlatibora, i to sredom, petkom i vikendom.

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Darko Đurović rekao je Tanjugu da će turisti moći da uživaju u svemu onome što "Tornik" nudi od 11 do 18 časova.

On je najavio i nove sadržaje, koji će gostima na Zlatiboru biti na raspolaganju krajem jula i početkom avgusta. To su - bob na šini, mini golf, sportski tereni, kao i specijalna vozila kart i skuteri, kojima će turisti moći da se spuštaju sa vrha Tornika.

I ovog leta, turisti će moći da uživaju u panormskoj vožnji šestosednom žičarom, kojom će, takođe, biti moguć i prevoz bicikala. Pripremljene su i biciklističke staze, a rentiranje bicikala moguće je u samom centru Tornika. U funkciji će biti i dečji park i tjubing staza.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.