Izvor: Blic | Sreda, 03.07.2013.| 13:10
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Prva" bez "Prvog glasa Srbije"

(Foto: b)

Posle dve sezone emitovanja, TV "Prva" skida sa svoje programske šeme takmičarski šou "Prvi glas", saznaje "Blic". Umesto tog šoua, stiže sličan format u kom će se nadmetati zvezde i nepoznati takmičari.

Kao što je "Blic" ranije pisao, u pripremi je emisija u kojoj će mesto imati doskorašnje članice žirija "Prvog glasa", Aleksandra Radović i Lena Kovačević.

Kako će tačno izgledati novi šou, još nije poznato, ali će u njemu pred publiku, a najverovatnije i pred žiri, morati i poznate ličnosti. Ono što je sigurno jeste da će "Prva" dalje bez "Prvog glasa", koji je ove godine proslavio trio "Moje tri".

- Pouzdano znam da je moja draga koleginica Aleksandra takođe imala odličnu saradnju sa svima i da ćemo i ona i ja u budućnosti sarađivati s ovom televizijskom kućom. Kada i u okviru kojih projekata još je rano govoriti - rekla je ranije Lena, odgovarajući na pitanja da li će se vratiti na male ekrane.

Inače, ovo je druga velika promena u ovoj kući. "Sulejman Veličanstveni", najgledanija serija u Srbiji, od jeseni bi trebalo da se emituje na novoj televiziji koju će voditi dojučerašnji direktor "Prve" Dejan Jocić.

Zanimljivo je da je i "Prvi glas" proizvod produkcije "Konstantin", koja je dovođena u vezu sa Jocićem.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.