NavMenu

Završeno uređenje obrenovačkog kanala Kupinac

Izvor: eKapija Utorak, 02.07.2013. 11:44
Komentari
Podeli

Proteklog vikenda završeno je uređenje dela kanala Kupinac, koji prolazi kroz centar Obrenovca, piše opštinski sajt.

Član Veća opštine Obrenovac, Vladimir Lalić, rekao je ovaj deo grada sada izgleda neuporedivo lepše nego pre samo nedelju dana.

- Ono što je poražavajuće je da smo samo jedan dan po završetku radova već našli kese, smeće, plastične i staklene flaše u kanalu. To je nešto što svi zajedno moramo da iskorenimo u našem društvu, ako želimo da nam Obrenovac bude lepši i čistiji. Za funkcionalno održavanje ovog dela kanala zaduženo je JP "Beogradvode". Mi smo radili nešto više i otišli korak dalje i pored tog funkcionalnog uredili kanal i u estetskom smislu i sada on izgleda odlično - kazao je Lalić.

Predstavnik izvođača radova Marko Panajotović rekao je da su tokom izvođenja radova najviše problema imali sa đubretom.

- Pored rastinja i trave ovde je bilo šuta, stakla, plastične ambalaže i leševa životinja. Mi smo u kratkom roku od onog rugla napravili i uredili ovaj prostora da se Obrenovčani mogu šetati pored kanala bez bojazni da će im se nešto dogoditi. Ja moram da apelujem na sugrađane da sada ne odlažu svoje smeće i otpad u kanal i da svi zajedno sačuvamo ovaj deo grada. Ubuduće ćemo mi održavati ovaj deo kanala i nikada se više neće ponoviti situacija kakva je bila do pre samo nekoliko dana - kazao je Panajotović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.