NavMenu

Kompanija "OSA računarski inženjering" učestvovala na konferenciji INFOTECH 2013

Izvor: eKapija Petak, 21.06.2013. 14:32
Komentari
Podeli

Kompanija "OSA računarski inženjering" učestvovala je na ovogodišnjoj konferenciji INFOTECH 2013 kroz svoja dva predavanja u prvom danu skupa, saopšteno je iz te beogradske kompanije.

Konferencija je održana 12. i 13. juna u Aranđelovcu i bila je posvećena predstavljanju najsavremenijih proizvoda i usluga u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija. Osim 30 IT kompanija koje su u dva dana predstavile najsavremenije proizvode i usluge, isti su predstavljeni i kroz autorske radove.

Prvog dana INFOTECH 2013 direktor razvoja u kompaniji OSA, Boris Damjanović, održao je predavanje na temu "Upravljanje poslovanjem u okruženju DM/WFMS - UniDocs Business Box". Tom prilikom predstavljen je potpuno novi koncept softvera za upravljanje dokumentima koji u sebi ima ugrađene elemente ERP, CRM i BI sistema pod imenom "UniDocs Business Box".

Istog dana u okviru "GIS Foruma", Miloš Stojić, vertical sales manager za AEC, zajedno sa partnerom Aleksandrom Anđelkovićem, direktorom kompanije "TopoGIS", održao je predavanje na temu "Autodesk GIS – platforma i implementacije". Tom prilikom su predstavljeni i rezultati implementacija "Autodesk GIS" rešenja u Gradu i Zavodu za izgradnju grada Novi Sad, JKP "Javno osvetljenje" Beograd i Gradu Kruševac.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.09.2024.  |  Građevina

RGZ: Ministar Vesić godinama pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu katastra

Republički geodetski zavod ocenio je da "ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić svojim dugogodišnjim nečinjenjem direktno krši zakon i pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu Republičkog geodetskog zavoda". - Uprkos našim upozorenjima, ministar je u dva mandata ignorisao svoje zakonske obaveze i time jasno pokazao nameru da destabilizuje ovu važnu instituciju - navodi se u saopštenju RGZ. Dodaje se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.