Izvor: eKapija | Sreda, 18.10.2006.| 12:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

EUnet dobio status SUPERBRANDS SRBIJE

EUnet (www.eunet.yu), vodeći domaći provajder, postao je jedini Internet provajder koji je, prema glasovima javnog mnjenja po kriterijumima: Dominacija na tržištu, Vernost potrošača, Sveukupna prihvaćenost na tržištu, Dugovečnost i Naklonost potrošača u kategoriji USLUGE ušao u ekskluzivniu grupu SUPERBRANDS SRBIJE.

Brendove koji su dobili status Superbrand visoko su ocenili i izabrali, nakon ispitivanja tržišta koje je sproveo Medium Gallup, javno mnjenje i članovi nezavisnog Saveta Superbrandsa (www.superbrands.org). Savet Superbrands sastavljen je od vodećih ličnosti ekonomije, marketinga, medija.

Institucija Superbrands sprovela je po prvi put ove godine svoj program izbora najboljih brendova na našem tržištu. Licencni program takmičenja, osmišljen je u Velikoj Britaniji pre 10 godina i od tada se proširio na preko 54 zemlje sveta na 4 kontinenta. Nagrade Superbrands su u svetu priznate kao objektivne reference prepoznatljivosti jednog brenda na tržištu. Robne marke boduje prvo Savet Superbrands a potom se rezultati zbrajaju sa rezultatima glasanja potrošačke publike dobijenim nakon ispitivanja tržišta.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.