NavMenu

Skup "Italija u Beogradu 2005" 10. i 11. oktobra 2005.

Izvor: Danas Petak, 22.04.2005. 10:32
Komentari
Podeli

U cilju postizanja još boljih rezultata u privrednoj i trgovinskoj saradnji italijanskih i privrednika iz Srbije i Crne Gore, manifestacija "Italija u Beogradu" biće održana i ove godine od 10. do 11. oktobra 2005.


"Italija u Beogradu 2005" imaće drugačiji profil u odnosu na prošlogodišnje izdanje koje je okupilo 470 italijanskih preduzetnika, a tada je organizovano i oko 1.000 bilateralnih susreta između italijanskih i srpsko-crnogorskih preduzeća. Biće organizovan veliki broj seminara različitih sektora, ali će težište u mnogo većoj meri biti na proizvodnim sektorima.

Oktobarsku manifestaciju "Italija u Beogradu 2005" organizuju ambasada Italije u SCG i kancelarija Italijanskog instituta za spoljnu trgovinu iz Beograda, u saradnji sa italijanskim Ministarstvom za zaštitu životne sredine i asocijacijom Konfindustrija. Dvodnevni skup će biti realizovan uz podršku i učešće srpske vlade, Državne zajednice SCG i Privredne komore Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.