NavMenu

TUI pomaže gostima bankrotiranog turoperatora GTI u Egiptu

Izvor: eKapija Utorak, 18.06.2013. 15:51
Komentari
Podeli

Turoperator TUI objavio je juče da pomaže gostima bankrotiranog turoperatora GTI u Egiptu, koji mogu da pređu u TUI hotele.

- Gosti GTI u Egiptu su bili u strahu da će biti izbačeni iz svojih hotela, jer, navodno, troškovi njihovog daljeg boravka nisu preuzeti i neki hoteli ne prihvataju njihov dalji boravak.

Turoperater "TUI Nemačka" je priskočio u pomoć i od juče se brine za sve te goste u Egiptu, koji za boravak u TUI hotelima ne moraju da plate. Uz to, TUI-evi turistički radnici će preuzeti i organizaciju povratka.

- TUI zasada preuzima sve troškove i kasnije će se obratiti osiguranju od bankrota turoperatora GTI. Gosti GTI-a mogu bezbrižno da nastave svoj odmor - navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia: U Beograd stigao osmi ATR 72-600, uskoro ulazi u saobraćaj

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da je u Beograd stigao osmi avion ATR 72-600, koji bi posle obaveznih procedura trebalo da uđe u saobraćaj te kompanije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF. U boje i oznake srpske nacionalne avio-kompanije avion je ofarban u Tuluzu, a od 10. marta bio je u proceduri primopredaje i tehničkih kontrola u Francuskoj, navodi se u saopštenju. Izvršni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.