NavMenu

Iskusite budućnost poslovanja - Održana godišnja konferencija "SAP Forum Beograd"

Izvor: eKapija Sreda, 12.06.2013. 16:35
Komentari
Podeli

Vojislav GenićVojislav Genić

Kompanija SAP organizovala je u Beogradu najveću godišnju konferenciju "SAP Forum Beograd", pod nazivom "Iskusite budućnost poslovanja". Konferencija je u potpunosti bila posvećena inovacijama i najnovijim globalnim trendovima u svetu poslovnih rešenja, a koja su u skladu sa intenzivnim promenama koje se dešavaju u svetu tehnoloških inovacija.

Nakon obraćanja čelnika kompanije SAP, Simona Kaluže, generalnog direktora SAP-a za Centralnu i Istočnu Evropu, i Vojislava Genića, generalnog direktora SAP-a za Jugoistočnu Evropu, učesnici konferencije upoznali su se mogućnostima SAP aplikacija koje podržavaju strategije za razvoj poslovanja, kao i sa konkretnim iskustvima korisnika.

O primenama SAP poslovnih rešenja i usluga u domaćim i stranim kompanijama govorili su predstavnici kompanija "Victoria Group", "Nelt" i "Mozzart". Zoran Mitrović, generalni direktor "Victoria Group", rekao je:

- Odluka za uvođenje novog ERP rešenja posledica je potrebe da različite informacione sisteme koje smo imali u kompanijama članicama zamenimo jedinstvenim, pouzdanim, sistemom, koji bi bio podrška poslovanju kako na operativnom, tako i na strateškom nivou. Znali smo da će najveći izazov biti informaciono objedinjavanje deset kompanija koje se bave različitim delatnostima. Uvođenje SAP-a u "Victoria oil", "Victoria Group" i "Fertil" je brzo počelo da donosi rezultate pa tako sada imamo mogućnost da pratimo sve aspekte poslovanja u realnom vremenu. O uspehu sa kojim smo uveli SAP u naše kompanije govorii srebrna medalja za implementaciju SAP rešenja na nivou Centralne i IstočneEvrope.

Miloš Jelić, generalni director kompanije "Nelt", povodom uvođenja SAP rešenja u kompaniju izjavio je:

- SAP je obezbedio poslovni softver koji će kompaniji "Nelt" pružiti stabilnost u razvoju i omogućiti dalji rast, kao i sistematsko unapređenje i standardizaciju u procesurada. U godinama koje dolaze SAP sistemom ćemo zaokružiti i konsolidovati poslovanje u svim kompanijama koje pripadaju "Nelt grupi" u regionu Zapadnog Balkana.

Kompanija NIS predstavila je budućnost poslovanja kroz primenu SAP rešenja i time pokazala zašto važi za jednu od vodećih kompanija u regionu.

Vojislav GenićVojislav Genić

O značaju partnerstva u savremenom kompleksnom poslovanju govorili su predstavnici kompanija "Atos" i "S&T", koje ne samo što su podržale organizaciju konferencije u ulozi zlatnih partnera, već su i konkretno učestvovale u implementacijama rešenja u kompanijama koje su predstavljenena konferenciji. SAP rešenja u kompaniji "Victoria Group" implementirali su eksperti iz kompanije "Atos", dok je kompanija "Nelt" predstavila iskustvo rada uz podršku SAP rešenja, za čiju je implementaciju bila zadužena firma "S&T".

Mogućnosti koje donose SAP inovacije u primeni u najrazličitijim segmentima poslovanja demonstrirane su na štandovima sa atraktivnim sadržajima.

Pored toga što je mesto upoznavanja sa inovacijama, "SAP Forum Beograd" je i mesto međusobnog upoznavanja učesnika jer konferencija okuplja kako inovatore, tako i predstavnike kompanija koje su prepoznale vrednosti ovih inovacija i prednosti koje donose u redovnom poslovanju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.