NavMenu

Dodela nagrade "Biznis partner 2013" u hotelu "Metropol Palace" u Beogradu 13. juna

Izvor: eKapija Utorak, 11.06.2013. 14:56
Komentari
Podeli

Svečan dodela Regionalne nagrade "Biznis partner 2013" biće održana u četvrtak (13. juna 2013.) u hotelu "Metropol Palace" u Beogradu.

Pod sloganom "U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner" kompanija "Mass Media International" tradicionalno dodeljuje nagradu "Biznis Partner" već 19 godina, sa istim ciljem, da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici, poštuju ekološke norme, saopšteno je iz te kompanije.

Svečanoj ceremoniji, nakon koktela i pres konferencije, kada će biti multimedijalno predstavljanje nagrađenih kompanija, prisustvovaće preko 500 zvanica, koje čine ugledni privrednici iz Regiona, članovi diplomatskog kora, predstavnici velikog broja medija i druge uvažene ličnosti iz javnog i kulturnog života Regiona, najvio je organizator.

Kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume. Najlaskavija nagrada "Best partner 2013" biće dodeljena pri kraju svečane ceremonije samo jednoj među nagrađenim kompanijama koju tajnim glasanjem izaberu ovogodišnji laureati.

Među laureatima ove godine su: "Podravka", Prva banka Crne Gore AD, "SAVA Semberija", "Certop International Holding", "Bauart Group", "Coca-Cola HBC - Srbija", Mašinski fakultet Univerzitet u Beogradu, "Schneider Electric", OMV, Termoelektrane "Nikola Tesla" – TENT, "Delta Generali osiguranje", JP "Vojvodinašume" Petrovaradin, "Kon Tiki Travel", JKP "Gradske pijace Beograd", PK Vojvodine, Opština Stara Pazova…

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.