NavMenu

Dodeljena priznanja najboljima u oblasti odnosa s javnošću

Izvor: eKapija Petak, 07.06.2013. 09:05
Komentari
Podeli

Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ) dodelilo je danas tradicionalne godišnje nagrade za najbolje radove profesionalaca u oblasti odnosa sa javnošću.

"Represent Communications" dobitnik je nagrade u kategoriji za veliku agenciju godine, dok je kod malih i srednjih agencija "Blumen Group" osvojila laskavo priznanje.

Priznanja u kategoriji Korporativne komunikacije za velika preduzeća - osvojila je "Victoria Group" za otvaranje novog pogona "Sojaprotein", dok je kod malih i srednjih preduzeća laureat Represent Communications/Titan (Dijalogom do razumevanja).

Nagradu u kategoriji Interne komunikacije osvojila je kompanija "Delhaize Serbia" d.o.o. za temu "Značaj interne komunikacije u promeni korporativne kulture nakon akvizicije "Delta Maxi" od strane kompanije "Delhaize Group".

"Executive Group"/"Doncafe Strauss Adriatic" (Jačanje "Doncafe" brenda izgradnjom odnosa sa Internet zajednicom), dobitnik je nagrade u kategoriji Brend PR.

U kategoriji, komunikacija društveno-odgovornog poslovanja, priznanje je dobila agencija "Represent Communications"/"Strauss Adriatic" za projekat "Domaća inovativnost - globalna primena".

"New Moment New Ideas Company"/"Soko Štark" ("Bananica" pakovanje menja ali ukus nikada), dobitnik je priznanja za PR komunikaciju u integrisanim kampanjama, kao i za Komunikacije u neprofitnom sektoru za projekat Paraolimpijski komitet Srbije (Nevidljivi šampioni).

U kategoriji Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji, nagradu je osvojila agencija "Chapter 4" za kampanju viralna čestitka.Posebno priznanje najbolji akademski rad "Dr Dragutin Vračar" osvojila je Branislava Jovičić za Magistarski rad "Značaj odnosa s javnošću u promociji obnovljivih izvora energije", dok je identično priznanje za Izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija dobila Nataša Pavlović Bujas, osnivač i direktorka agencije "Blumen Group".

Posebno Priznanje Žirija - "Pioniri komunikacije", osvojio je Centar za razvoj dečjih interesovanja - Povratak prirodi - "Činiti dobro drugome".

Prijem, tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, najveći je i najznačajniji događaj u toj oblasti u Srbiji, na kome se predstavljaju i nagrađuju najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti sa određenim javnostima iz prethodne godine, a ove godine je stiglo 66 prijava.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.06.2023.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia dodaje u flotu Dash 8-400?

Air Serbia od 12. juna dodaje u flotu jedan Dash 8-400, prenosi zamaaero.com. Avion je uzet u "wet lease" od nemačke ACMI kompanije Avanti Aira. Ovo je prvi put da kompanija ima ovaj avion u floti, dodaju. - Prema neslužbenim i nepotvrđenim nformacijama Air Serbia će pribaviti još jedan Dash 8-400, te bi ovi avioni trebalo da zamene AirConnectova dva ATR 72-600, sa kojim Er Srbija nije zadovoljna zbog brojnih otkazivanja letova - navedeno

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.