Izvor: eKapija | Ponedeljak, 03.06.2013.| 13:23
Izdvojite članak Odštampajte vest

Najuspešnije IT kompanije 6. juna otvaraju vrata srednjoškolcima

Vodeće srpske IT i startap kompanije će u četvrtak (6. juna 2013.) otvoriti vrata za 15 odabranih srednjoškolaca kako bi im pomogle da odaberu školovanje i buduće karijere u oblasti informacionih tehnologija i startap preduzetništva.

U okviru celodnevnog festivala "Moja posla", učenici će tokom ekskurzije posetiti najuspešnije IT kompanije domaćih mladih stručnjaka koji su svojim aplikacijama i programima postigli globalni uspeh, uključujući i "Limundo", "Prelovac Media", "PSTech doo", "Infostud" i "Young Culture". Ekskurzija će početi u 10 sati ispred crkve svetog Marka.

Nakon ekskurzije, srednjoškolci će od 16 sati u Kulturnom Centru "Grad" posetiti "Reviju zanimanja", gde će imati priliku da razgovaraju sa mladim profesionalcima sa zanimljivim i neobičnim karijerama.

Festival "Moja posla" realizuju SEE ICT, Centar Inventiva, Fondacija "Ana i Vlade Divac" i organizacija Aktivan život u okviru projekta "Profesionalna orijentacija u Srbiji" Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju – GIZ.

Dodatne informacije o događaju dostupne su na adresi http://mojaposla.rs.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.