NavMenu

Emiraćani ponudili posao i za 80 manekena iz Srbije i regiona

Izvor: Beta Ponedeljak, 03.06.2013. 10:06
Komentari
Podeli

Svetski popularna modna marka "Abercrombie & Fitch" će za potrebe otvaranja lanca radnji u Dubaiju na jesen ove godine, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima angažovati 80 manekena iz Srbije i regiona u saradnji sa vodećom srpskom modnom agencijom "Fox Fashion Agency".

Kako je saopštila ta modna agencijija, po prvi put u praksi manekenskog posla se događa da je jedna svetski poznata kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom modne odeće spremna da zaposli manekene za mesečnu platu i to na ugovor do dve godine sa mogućnošću produžetka.

"Abercrombie & Fitch" se bavi trgovinom modnom odećom pristupačnog cenovnog ranga i već dugi niz godina posluje na američkom, kanadskom, britanskom i azijskom trzistu, a uskoro planira ekspanziju na trzistima Bliskog Istoka.

Kako je navedeno, kompanija je ustanovila tipičan izgled svojih manekena, koji su ujedno i zaposleni na puno radno vreme, a to je da su prvenstveno atraktivni, elkoventni i komunikativni.

Sledeći ovaj princip u odabiru svojih zaposlenih, ovaj svetski brend je procenio da je upravo izgled devojaka i mladića iz Srbije i regiona odgovarajući za trziste Bliskog Istoka.

Predviđeno je da manekeni rade na prodajnim mestima u Dubaiju, a biće i ambasadori ovog brenda sa mogućnošću da postanu i zaštitna lica "Abercrombie & Fitch" reklamne kampanje.

Zainteresovani devojke i mladići koji žele da postanu ambasadori "Abercrombie & Fitch" modne marke u Dubaiju mogu se prijaviti putem e-mail adrese: foxmodels2013@gmail.com ili potražiti više informacija o samoj audiciji na oficijalnoj facebook stranici agencije: facebook.com/FoxFashionAgency.

Finalne audicije će se održati 15. juna u Beogradu i 15. jula u Novom Sadu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.