NavMenu

"Najbolje najboljima" - Modna kuća "Luna" i ove godine nagradila maturantkinje

Izvor: eKapija Petak, 31.05.2013. 14:49
Komentari
Podeli

Vlasnica "Lune" Biljana Jovanović i Dejana SimovićVlasnica "Lune" Biljana Jovanović i Dejana Simović

Tradicionalno, već treću godinu za redom modna kuća "Luna" iz Požarevca od 17. aprila do 19. maja 2013. godine realizovala je akciju pod nazivom "Najbolje najboljima" u saradnji sa "Udruženjem poslovnih žena Srbije" i udruženjem "e-Razvoj" nagrađujući maturantkinje iz 7 gradova u Srbiji – Beograda, Požarevca, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Leskovca, Zlatibora (Užica, Požege).

U sredu (29. maja 2013. godine) u prodavnici "Luna" na Trgu Nikole Pašića br. 1 održana je završna manifestacija akcije "Najbolje najboljima" i dodeljena glavna nagrada maturantkinji koja je pobedila u ovoj akciji. Pobednica je Dejana Simonović koja je kao prvoplasirana dobila na poklon "Luna" matursku haljinu i ostale preteće modne detalje za matursko veče.

Akcija "Najbolje najboljima" je namenjena uspešnim maturantkinjama iz cele Srbije koje su se svojim uspehom, nagradama i priznanjima osvojenim u toku srednje škole borile za titulu najbolje. Svaka škola je imala pravo da prijavi jednu ili više učenica koje su u toku srednje škole ostvarile zavidan uspeh, ali i osvojile mnoge nagrade i priznanja na raznim takmičenjima. Birala se ne samo najbolja učenica, nego i svestrana devojka koja je uspešna u mnogim životnim sferama, kao što su nauka i sport.

Takmičilo se čak 78 devojaka iz 18 škola iz 7 gradova u Srbiji. U najuži izbor ušlo je 7 devojaka i za njih je bilo organizovano javno glasanje preko "Facebook"-a. Pobednica ovogodišnjeg takmičenja je putem ovog glasanja dobila najviše glasova i na taj način osvojila "Luna" haljinu za svoje matursko veče i ostale prateće modne detalje. Sve ostale devojke koje su učestvovale u ovoj akciji dobile su od modne kuće "Luna" vaučere sa popustom od 20% za kupovinu svojih maturskih haljina.

Kroz dosadašnje akcije "Najbolje najboljima" "Luna" je nagradila oko 200 maturantkinja iz gradova širom Srbije, sa ciljem da podrži rad, trud i talenat mladih, navodeno je u saopštenju požarevačke modne kuće.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.