NavMenu

"Nordeus" otvara razvojni centar u Skoplju

Izvor: BIZLife Utorak, 28.05.2013. 16:04
Komentari
Podeli

Branko MilutinovićBranko Milutinović

Beogradska kompanija "Nordeus" odlučila je da proširi poslovanje i to otvaranjem novog razvojnog centra u Skoplju.

"Nordeus" je u neprestanom rastu od lansiranja glavnog proizvoda, igrice "Top Eleven Manager". Osim fudbalskog menadžera, kompanija je odlučila da se strateški proširi i na razvijanje drugih proizvoda na polju gejminga.

U razvojnom centru će za početak raditi 20 ljudi.

- Otvaranje kancelarije u Skoplju je strateška odluka "Nordeusa". Makedonija poseduje veliki broj talentovanih ljudi koji će nam pomoći da osiguramo kretivnost i inovativnost naših proizvoda - objašnjava Branko Milutinović, CEO kompanije.

Kompanija je već počela sa regrutacijom u Makedoniji. Zanimljiv potez su napravili i sa postavljanjem bilborda koji je razmumljiv samo programerima.

Na čelu razvojnog centra biće Marjan Petkovski, koji je do sada radio u "Microsoft"-ovom razvojnom centru u Kopenhagenu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.