NavMenu

Napravite igricu i osvojte 20.000 EUR - Veliko takmičenje za iOS programere

Izvor: Blic Ponedeljak, 27.05.2013. 12:39
Komentari
Podeli

Vreme je da unovčite znanje i kreativnost – učestvujte u velikom takmičenju kompanije "Rinigier Axel Springer", napravite "free to play" igricu, prijavite se na konkurs i osvoji 20.000 EUR u kešu, 500.000 EUR u oglasnom prostoru. I to nije sve, partnerstvom s organizatorom akcije zaradite mnogo više – 50% prihoda od buduće ekonomske eksploatacije igrice na svetskom tržištu!

Samo tri nedelje od otvaranja velikog takmičenja, pristiglo je više od 150 prijava iz celog sveta. Konkurs je otvoren do 15. septembra.

Međunarodni stručni žiri će prema uslovima konursa odabrati najbolju igricu, a kompanija" Ringier Axel Springer" obezbediti oglasni prostor u svojim online izdanjima za promociju aplikacije u vrednosti od pola miliona evra.

Jedino što treba da uradite je da napravite igricu, po modelu "free to play", što podrazumeva mogućnost dodatne zarade kroz "in game" kupovinu. "Free to play" poslovni model (aka freemium) podrazumeva da igrači besplatno preuzimaju igricu. Zarada kroz takav model igrice se ostvaruje kroz mikro-transakcije, tzv "in game" kupovine koji su jedan od najplodonosnijih poslovnih modela u novoj eri digitalne distribucije informacija.

Nakon izbora igrice i promocije kroz 30 najposećenijih sajtova u Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj i Srbiji, pobednik i kompanija "Ringier Axel Springer" u narednom periodu dele zaradu 50:50!

Žiri koji će izabrati pobedničku igricu sastavljen je od relevantnih stručnjaka iz Poljske, Slovačke, Češke i Srbije.

Više informacija o uslovima konkursa i načinu prijave možete pronaći na sajtu www.ioscompetition.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.