NavMenu

Fujitsu Siemens Computers uvodi novi globalan brend profesionalnih PC računara-ESPRIMO

Izvor: Danas Sreda, 20.04.2005. 10:41
Komentari
Podeli

Kompanije Fujitsu Siemens Computers i Fujitsu Ltd. objedinjuju svoje linije profesionalnih PC računara u globalan ESPRIMO brend.ESPRIMO je uvedena sa namerom da korisnici širom sveta prepoznaju naziv i dizajn ovih proizvoda, kao i da poveća sveukupnu prepoznatljivost obe kompanije koje posluju na sedam kontinenata. ESPRIMO će zameniti njihove postojeće robne marke profesionalnih PC računara, a korisnicima doneti sve pogodnosti globalnog brenda. To znači da će sve "Fujitsu" IT kompanije prodavati jedinstvenu linju profesionalnih PC računara, bilo gde u svetu. ESPRIMO profesionalni PC računari dostupni su od sredine aprila u Japanu, a u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike (EMEA) biće dostupni od maja 2005, sa sledećom generacijom komponenti Intel tehnološke platforme ("Intel Stable Image Platform Program").


ESPRIMO profesionalni PC računar je dizajniran tako da kompanijama i njihovim zaposlenima obezbedi radno okruženje "bez stresa". Krajnji korisnici će dobiti ergonomičan PC bezbedan po životnu okolinu, tih, a koji pri tom ispunjava zahteve bilo kog kancelarijskog okruženja. IT menadžerima će ovi rečunari omogućiti jednostavno održavanje i upravljanje, kao i bezbednosne opcije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.