Izvor: Tanjug | Petak, 17.05.2013.| 14:34
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Jat Airways" do 31. maja nudi jeftinije avio karte za 27 destinacija

Nacionalna avio kompanija "Jat Airways" od petka (17. maja 2013. godine) do 31. maja putnicima omogućuje kupovinu jeftinijih povratnih karata za letove ka 27 destinacija, koje će važiti za putovanja u periodu od 18. maja do 30. juna ove godine.

Tokom promotivne akcije u ponudi su povratne karte od 99 EUR do Podgorice, Tivta i Skoplja, dok povratna karta za Sarajevo, Dubrovnik, Split, Pulu i Ohrida staje 109 EUR, saopšteno je iz Jat-a.

Put do Štutgarta i Soluna i povratak avionima "Jat"-a može se ostvariti po ceni od 129 EUR, a do Diseldorfa, Atine i Istanbula za 149 EUR.

Povratne karte za destinacije kao što su Cirih, Rim, Milano, Stokholm, Kopenhagen i Geteborg koštaju 159 EUR, a za 10 EUR više može se putovati do Brisela, Berlina ili Frankfurta.

Putnici iz gradova u regionu, odnosno iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja, mogu kupiti karte za svoje povratno putovanje Jat-om, preko Beograda, ka destinacijama u Evropi, već po ceni od 219 EUR.

U cenu povratnih karata su uračunate sve pripadajuće takse, osim troškova izdavanja avionske karte, a u periodu od 20. do 30. juna promotivne cene važe za povratne letove samo iz Istanbula, Atine, Soluna i Rima do Beograda.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.