NavMenu

Rekonstrukcija ambulante u Aleksandrovu kod Subotice u avgustu 2013.

Izvor: RTV Sreda, 15.05.2013. 09:15
Komentari
Podeli

Grad Subotica uložiće dva miliona dinara u rekonstrukciju ambulante u naselju Aleksandrovo.

Kako je najavio član Gradskog veća zadužen za zdravstvo dr Atila Čengeri, nakon završene javne nabavke i izbora izvođača radiće se promena prozora, rekonskrukcija krova, unutrašnje i spoljašnje krečenje. On očekuje da će radovi startvoati u avgustu i trajati oko dva meseca.

- Ono što sledi, a tiče se ulaganja u primarnu zdravstvenu zaštitu u Subotici, jeste osposobljavanje ambulante za kućno lečenje, nabavka nove opreme, kao i nabavka novih vozila, koja je pri kraju, a koja će biti namenjena isključivo za prevoz pacijenata sa infarktom miokarda na Institut u Sremskoj Kamenici - rekao je Čengeri novinarima.

Ambulanta Doma zdravlja Subotica u Aleksandrovu je jedna od većih gradskih ambulanti, sa oko 6.000 zdravstvenih kartona, a u nju nije bilo značajnijih ulaganja u poslenjih desetak godina.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.