NavMenu

Nove razvojne mogućnosti - Regionalna konferencija "Turističko tržište Jugoistočne Evrope" 15. maja u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 29.04.2013. 10:09
Komentari
Podeli

Kompanija "Mass Media International" najavila je da će 15. maja u "Sava centru" u Beogradu organizovati 11. regionalnu konferenciju "Turističko tržište Jugoistočne Evrope - Nove razvojne mogućnosti".

Cilj ove konferencije je sagledavanje realnog stanja turističkog tržišta, kako bi se ovaj region što bolje pozicionirao kao kvalitetna, prepoznatljiva i poželjna turistička destinacija koja treba da osigura dugoročnu profitabilnost i održivu konkurentnost.

Organizatori ističu da je od velike važnosti i podrška i učešće resornih državnih institucija, najznačajnijih svetskih i regionalnih asocijacija i organizacija, visokih predstavnika institucija iz Evropske unije, turoperatera iz Rusije, Turske, Kine, Indije, nacionalnih turističkih organizacija iz zemalja regiona jugoistočne Evrope – Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Grčke, Albanije, Mađarske, Rumunije, Bugarske, obrazovnih ustanova, kompanija koje su najznačajniji nosioci razvoja sektora turizma, kao i najuticajnijih regionalnih medija.

Konferenciju će otvoriti Goran Petković, državni sekretar za turizam Ministarstva finansija, Branimir Gvozdenović, ministar Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore, Branka Đurić, federalna ministarka ministarka okoliša i turizma Bosne i Hercegovine i Gordana Plamenac, direktor Turističke organizacije Srbije.

Među panelistima, osim uglednih domaćih predavača, biće i Subhash Goyal, predsednik Asocijacije turoperatora Indije (IATO) i predsednk STIC Travels Group India, kao i Adam Wu, COO "China Business Network" (CBN) i mnogobrojni drugi

Konferencija je otvorena za sve zainteresovane iz oblasti turističke privrede, a prijavljivanje se obavlja putem sajta http://www.massmediainternational.eu/12-Registracija.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.