NavMenu

Besplatni razgovori između Srbije, Slovenije i BiH - Formirana United grupa TV operatora jugoistočne Evrope

Izvor: Beta Sreda, 24.04.2013. 17:33
Komentari
Podeli

Predstavnici United grupePredstavnici United grupe

Grupacija najvećih pay TV kablovskih operatera u jugoistočnoj Evropi kompanije SBB, "Telemach Slovenija" i "Telemach BiH" formirala je u sredu (24. april 2013. godine) United grupu.

Pored tih kablovskih operatora, u grupaciji će biti i najveća satelitska platforma u regionu "Total TV", kao i oko 15 manjih firmi, u većinskom vlasništvu investicionog fonda Mid Europa Partners i Evropske banke za obnovu i razvoj.

United grupacija će nuditi usluge kablovske i satelitske televizije, interneta, kao i mobilne i fiksne telefonije.

Predsednik upravnog odbora te grupe Dragan Šolak najavio je na konferenciji za novinare da će United grupa od 1. maja, ponuditi svojim korisnicima besplatne fiksne telefonske razgovore između Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

On je rekao da od te grupe očekuje da donese "kvalitativni napredak kompanijama članicama, kako za korisnike, tako i za zaposlene, donoseći im mogućnost usavršavanja".

Šolak je istakao da je ta grupa u 2012. ostvarila 180 mil EUR prihoda, a zajednička ulaganja su iznosila više od 50 mil EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.