Izvor: eKapija | Petak, 19.04.2013.| 15:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Delegacija nemačke privrede u Srbiji postala zvanični zastupnik Međunarodnog sajma igračaka u Nirnbergu

(Foto: b)

Delegacija nemačke privrede u Srbiji postala je zvanični zastupnik za Srbiju i region Međunarodnog sajma igračaka i proizvoda za razonodu "spielwarenmesse" iz Nirnberga, saopšteno je iz Delegacije.

Ovogodišnji sajam bio je održan od 29. januara do 3. februara 2013. godine i okupio je 2.747 izlagača iz celog sveta na 160.000 m2 izložbenog prostora. Istovremeno, ovu sajamsku manifestaciju posetilo je 72.595 stručnih posetilaca, od čega blizu 300 iz Srbije. Prisustvo velikog broja proizvođača i trgovaca, kao i široka ponuda informacija i znanja čini ovaj sajam najznačajnijom komunikacionom, dobavljačkom i informativnom platformom u branši koja i u Srbiji beleži snažnu ekspanziju.

Tokom šest izložbenih dana izlagači će i u narednoj 2014. godini predstaviti čitav dečiji svet, od opreme za bebe, dečije literature, edukativnih igračaka sve do opreme za rekreaciju, kostime i multimedijalne sadržaje. Ovaj sajam karakteriše i dosta propratnih manifestacija kao što su - globalna konferencija o igračkama, poslovni forum, kao i čuvena dodela nagrada određenim grupama proizvoda.

Vlastimir Stojanović, rukovodilac sajamskog odeljenja u Delegaciji nemačke privrede u Srbiji napominje da sve zainteresovane kompanije koje na bilo koji način - kao izlagači ili posetioci - žele da učestvuju na ovoj sajamskoj manifestaciji u januaru iduće godine, sve informacije, usluge i podršku od sada mogu dobiti u ovoj instituciji.

- Posebno je bitno da kompanije svoje učešće i posetu Sajmu igračaka pravovremeno planiraju s obzirom da najveći broj izlagača to radi godinu dana unapred - savetuje Stojanović

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.