NavMenu

Završetak Omladinskog stadiona u Pirotu početkom juna 2013.

Izvor: eKapija Petak, 19.04.2013. 09:20
Komentari
Podeli

Realizaciju projekta izgradnje Omladinskog stadiona u Pirotu, prema rečima koordinatora projekta Nenada Đorđevića, direktora Sportskog centra, od početka prate određeni problemi, koji su i uslovili odlaganje konačnog završetka radova. Od samog planiranja projekta do početka njegove realizacije, navedeno je na opštinskom sajtu.

- Partner opštini Pirot na ovom projektu je opština Pravec, koja za isti iznos sredstava gradi jednu atletsku stazu. U isto vreme mi gradimo objekat od 500 m2, dva stadiona sa reciklatom, sa celokupnom infrastrukturom i uređenjem podzemnih instalacija, ceo kompleks. To nije mali posao, naprotiv. Realno je očekivati da se oba projekta završe početkom juna - kaže Đorđević.

Trenutno se na gradilištu postavlja rasveta, a u toku su i radovi na unutrašnjem uređenju objekta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.