NavMenu

Magija Virdžinije Satir - Novi NLP trening kompanije "Action Management Consulting"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.04.2013. 18:14
Komentari
Podeli

(Sa treninga)

U okviru "Action Akademije uspeha", kompanije "Action Management Consulting" (AMC), održan je novi trening - "Magija Virdžinije Satir – u susret rastu, razvoju i promenama", sa gostujućim NLP master trenerom i hipnoterapeutom iz Nemačke - Evom Wieprecht, saopštio je AMC.

"Magija Virdžinije Satir", organizovana 5. i 6. aprila u Beogradu, je prvi u nizu od četiri inspirativna "Action" treninga, kojima će moći da se prisustvuje pojedinačnoj ili u kompletu - sa mogućnošću sticanja internacionalnog sertifikata "Action NLP Master Practitioner programa", saopšteno je.

U kreativnom i zabavnom okruženju, sa akcentom na iskustveno vežbanje, učesnici su primenjivali 6 osnovnih veština koje je Virdžinija Satir sistemski koristila u svom radu sa klijentima, pomažući im da se razvijaju i menjaju. Otkrivanjem ličnih neproduktivnih i nefunkcionalnih - reaktivnih obrazaca ponašanja, učesnici su podržani u identifikovanju novih izbora i nalaženja ličnih odgovora, a praktično usklađivanje nivoa "Modela ledenog brega" doprinelo je povećanju samosvesti o ličnim mislima, osećanjima i najdubljim težnjama koji se nalaze ispod naših odbranbenih stavova, dodaje se.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.