NavMenu

Srpske kompanije na najznačajnijem svetskon tehnološkom događaju "Hannover Messe"

Izvor: eKapija Utorak, 09.04.2013. 11:45
Komentari
Podeli

U Hanoveru je u toku jedan od najznačajnijih svetskih tehnoloških događaja – "Hannover Messe", koji traje do petka, 12. aprila. I ove godine, po drugi put za redom, SIEPA organizuje nacionalni štand Srbije u okviru sajma Industrial Supply - izložba rešenja industrijskih dobavljača i lake gradnje. Na nacionalnom štandu izlaže 8 srpskih kompanija: "Ewes Europe East" Čačak, "Ming" Beograd, "Novkabel" Novi Sad, "Perfom" Požega, "Prva Petoletka" Trstenik, "Promek" Velika Plana, "Sanvi" Trstenik, "Trasing" Stalać, a uz njih predstavlja se i Vojvođanski metalski klaster.

"Hannover Messe" se održava više od 60 godina i ove godine obuhvata 11 međunarodnih sajmova. Nijedan drugi sajam ne prikazuje sve elemente u industrijskom lancu vrednosti na tako sveoubuhvatan i detaljan način. Naše kompanije, tako, ovde imaju priliku da prikažu svoje pojedinačne snage ali i da učestvuju u interdisciplinarnoj razmeni znanja. U 2012. godini na sajmu je učestvovalo više od 5.000 izlagača iz preko 65 zemalja, dok je zabeleženo više od 230.000 stručnih posetilaca.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.