NavMenu

"Tarkett" preuzima bačkopalanački "Sintelon"

Izvor: Glas javnosti Petak, 22.09.2006. 15:11
Komentari
Podeli

Međunarodna kompanija "Tarkett" objavila je nameru za preuzimanje većinskog udela od 56,33% kapitala preduzeća za proizvodnju podnih obloga i tepiha "Sintelon" iz Bačke Palanke.

"Tarkett" već poseduje 630.549 akcija "Sintelona", odnosno 43,2% kapitala i namerava da postane jedini vlasnik fabrike iz Bačke Palanke.

Ponuda za preuzimanje i cena po kojoj će "Tarkett" kupovati akcije biće objavljena kada Komisija za hartije od vrednosti odobri preuzimanje.

Internacionalna "Tarkett" grupa posluje u 50 zemalja i ima 26 proizvodnih centara u 10 država, a bavi se proizvodnjom čvrstih podnih obloga, parketa, linoleuma i tepiha.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.