NavMenu

Završen Case Study Show 2013

Izvor: eKapija Ponedeljak, 01.04.2013. 18:14
Komentari
Podeli

Na Fakultetu organizacionih nauka i u Studentskom kulturnom centru od 28. do 30. marta u organizaciji Lokalne grupe Beograd evropske studentske organizacije ESTIEM, održana je sedmu godinu za redom studentska manifestacija edukativnog karaktera Case Study Show 2013. Preko 300 studenata svih univerziteta u Beogradu imalo je priliku da se postavi u ulogu menadžera i primeni svoja teoretska znanja, tražeći rešenje za probleme vodećih kompanija na našem tržištu.

Case Study Show je dao studentima i šansu da stupe u kontakt sa vodećim kompanijama na našem tržištu, rešavajući njihove realne poslovne probleme. Ove godine projekat su podržale kompanije: "JT International AD Senta", NIS, "Microsoft Srbija", "Holcim Srbija", "Coca-Cola Hellenic Srbija", "Samsung", "Infobip", BAT, "Wiener Stadtische Srbija", "Hemofarm Fondacija", "Ernst&Young".

- Ponosno ističemo da je projekat dobio veliku podršku, kao i pohvale od uprave Fakulteta organizacionih nauka, Ministarstva Omladine i Sporta, kompanija učesnica, prijatelja projekta, studenata i studentskih organizacija. Tokom prva dva dana događaja, na Fakultetu organizacionih nauka, studenti su prezentovali rešenja studija slučaja zadatih od strane kompanija učesnica, nakon čega su imali priliku da učestvuju u radionicama i tako bolje upoznaju predstavnike kompanija. Osim toga svi prisutni su mogli da posete i mini sajam zapošljavanja, kao i da ostave svoj CV i tako dobiju priliku za potencijalnu praksu ili zaposlenje - navedeno je u saopštenju studentske organizacije ESTIEM.

Kako se dodaje, poslednji dan događaja, održan u Studentskom kulturnom centru, otvoren je Ignite-om, konceptom kratkih i brzih prezentacija, čija je tema bila "Moja perspektiva budućnosti", a motivišuće prezentacije su izmamile pozitivne komentare publike. Održan je i Case Speed Dating, gde su studenti imali pet minuta da se u najboljem svetlu predstave menadžerima kompanija učesnica, kao i Case Creative Room, gde su učesnici predstavili svoja rešenja kraćih studija slučaja, koje su im zadale kompanije. Osim toga, svi prisutni su mogli da posete i Skill Fair, kratke radionice o profesionalnom usavršavanju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Za 10 meseci zabrane izvoza robe šteta 200 mil EUR

Zbog zabrane trgovine srpskim proizvodima na teritoriji Kosova i Metohije od juna 2023. godine, pa do sada, domaća privreda beleži gubitak od 150 do 200 mil EUR. To Srbiji, ipak, ništa ne znači, kako navodi Bojan Stanić, pomoćnik direktora Sektora za strateške analize i usluge pri Privrednoj komori Srbije (PKS), jer vlasti u Prištini i dalje ne odustaju od svoje politike, tako da našoj zemlji ostaje samo da sabira gubitke, jer na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.