Izvor: eKapija | Ponedeljak, 25.03.2013.| 09:29
Izdvojite članak Odštampajte vest

Societe Generale banka uvela novine u ponudu auto kredita

Povodom Sajma automobila, Societe Generale banka uvela je, u saradnji sa "AXA neživotnim osiguranjem", novinu za korisnike auto kredita u iznosu do 8.000 EUR. Svaki korisnik ovih auto kredita, za kupovinu putničkog vozila standardne namene starosti do 10 godina, bez dodatnih troškova dobija mini kasko osiguranje, bilo da se zadužuje u dinarima ili sa valutnom klauzulom. Navedeno osiguranje pokriva rizik sudara sa poznatim vozilom, sa štetom do 3.000 EUR, sa 10% učešća osiguranika u šteti, kao i osiguranje pomoći na putu, kako u Srbiji, tako i u drugim zemljama Evrope. Osiguranje za svakog pojedinačnog klijenta traje prvih 12 meseci od trenutka puštanja kredita u tečaj.

Auto krediti se u Societe Generale banci odobravaju na rok do 84 meseca, u zavisnosti od potrebnog iznosa. Zajmovi bez obaveznog potpunog kasko osiguranja odobravaju se na rok do 60 meseci u iznosu do 8. 000 EUR. Ukoliko klijent aplicira za kredit sa kasko osiguranjem, maksimalni iznos određuje njegova kreditna sposobnost, a rok otplate je do 84 meseca.

U saradnji sa auto kućama, Societe Generale banka odobrava i kredite na prodajnim mestima, pod konkurentnim uslovima. Vozila marke "Renault", "Nissan" i "Dacia" u okviru pojedinih programa moguće je kupiti čak i putem kredita bez kamate.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.