Izvor: eKapija | Ponedeljak, 18.03.2013.| 10:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Borislav Miljanović i Miša Lukić dobitnici regionalnog priznanja "Pro.PR"

Borislav Miljanović, Danijel Koletić i Miša Lukić

Na svečanosti u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji dodeljene "Pro.PR Awards" nagrade, u sklopu 11. Pro.PR konferencije. Ovogodišnji dobitnici "PRO.PR Awards" iz Srbije su Miša Lukić ("Publicis group Serbia"/"MMS Communications") i Borislav Miljanović ("Represent System").

CEO "Represent Systema", dr Borislav Miljanović, dobitnik je priznanja za doprinos razvoju PR struke "Pro.PR Vision Manager Award".

- Priznanje za doprinos struci je jedno od najlepših nagrada koje profesionalac iz bilo koje oblasti može da dobije, a poseban značaj ima to što dolazi iz regiona. Agencija "Represent Communications" već 11 godina sa uspehom posluje sa vrednostima koje smo utvrdili na samom početku: kreativnost, inovativnost i strast, i to očigledno daje rezultate. U međuvremenu smo oformili i "Represent System" koji objedinjuje pet agencija sa oko 150 zaposlenih. Drago mi je što su kolege prepoznale naše napore, što će mi dati dodatni podsticaj za dalji rad - izjavio Miljanović nakon dodele nagrade.

Borislav Miljanović, Danijel Koletić i Miša Lukić

- Ova nagrada utemeljena je da se ne zaborave pojedinci koji svakodnevno u senci različitih projekata, događaja, kompanija ili institucija praktično upravljaju komunikacijama, a s druge strane nesebično na svoj način doprinose razvoju struke odnosa s javnošću - izjavio je predsednik organizacionog odbora PRO.PR konferencije Danijel Koletić, ujedno i utemeljitelj ovog međunarodnog priznanja.

Stecište regionalnih i svetskih stručnjaka za komunikacijski menadžment, Pro.PR konferenciju već 11 godina zaredom organizuje agencija "Apriori komunikacije" iz Zagreba. Povodom desetog jubileja koji je obeležen prošle godine, uvedena je i dodela priznanja za komunikacijske stručnjake koji su svojim znanjem, radom i zalaganjem doprineli razvoju struke u zemljama jugoistočne Evrope.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.