Izvor: Blic | Nedelja, 17.03.2013.| 10:12
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dejan Jocić odlazi sa "Prve televizije"?

Dejan Jocić
Dejan Jocić (Foto: b)

Generalni direktor televizije "Prva" Dejan Jocić, kome sledeće nedelje ističe trogodišnji ugovor, najverovatnije odlazi sa "Prve".

Dejan Jocić neće produžiti ugovor sa "Antena Grupom", kojom rukovodi porodica Kirijaku, već će prihvatiti ponudu "RTL grupe" i u Nemačkoj nastaviti sa svojim poslom.

Za vreme Jocićevog trogodišnjeg mandata, televizija "Prva" je postigla izuzetne rezultate gledanosti među komercijalnim emiterima i čak u jednom periodu skinula sa trona do tada neprikosnoveni "Pink". Prošle godine Jocić je uspešno pokrenuo i crnogorsku varijantu televizije "Prva".

- Start crnogorske televizije je izuzetno uspešan. Mi smo vam prošle godine obećali mnogo toga, jednu uspešnu sezonu, to smo i ispunili. Ponosan sam na svoj tim. Pokazali smo da smo zaista prvi, promenili smo medijsku sliku Srbije, zbog nas se i konkurencija menjala, i ponosni smo zbog toga jer to znači da se tržište razvija - rekao je tom prilikom Jocić.

Veliki uspeh Jocić je postigao i sa plasmanom devojaka iz emisije "Prvi glas Srbije", koje se pod imenom "Moje 3" takmiče na Eurosongu.

U ovom trenutku još nije poznato da li sa njim odlazi i neko iz njegovog tima i da li ova promena znači zaokret u uređivačkoj politici TV "Prva".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.