NavMenu

Turistički klub Srbije u novom ruhu - "Afeja" na beogradskom Sajmu turizma od 21. do 24. februara

Izvor: eKapija Utorak, 19.02.2013. 11:24
Komentari
Podeli

Beogradska kompanija "Afeja", koja je osmislila sajt www.turistickiklub.com, učestvovaće na Sajmu turizma koji će biti održan od 21. do 24. februara u Beogradu.

"Afeja" je predstavila redizajnirani sajt www.turistickiklub.com odnosno www.turistickiklubsrbije.com, kako bi vizuelno i sadržajno odgovorila potrebama i interesovanjima posetilaca.

Sajt www.turistickiklubsrbije.com je objedinjena web prezentacija svih turističkih potencijala Srbije. Namenjen je svima koji žele dobro da upoznaju našu zemlju, bili oni stranci ili njeni stanovnici.

Na njemu se nalaze informacije o turističkoj ponudi Srbije: ugostiteljski objekti, smeštajni kapaciteti, znamenitosti, prirodne lepote. Zatim, tu su detaljne informacije o bilo kojoj turističkoj destinaciji u našoj zemlji: gradovima, selima (etnoturizam), banjama, planinama, kupalištima, raznim manifestacijama, čak i putevima vina.

Takođe, sajt se može koristiti i u neturističke svrhe, jer zbog specijalne pretrage ugostiteljskih objekata Srbije, možete, recimo, naći restoran po vašoj volji, bilo u mestu stanovanja ili bilo kom delu Srbije u kom se zateknete. Ukoliko, na primer, putujete u posetu prijateljima u Makedoniji, a hteli biste da ručate u nekom usputnom gradu na jugu Srbije i da sedite u bašti sa pogledom na reku, jednostavno ukucate ključne reči vaše želje i dobićete listu objekata sa ovom pogodnošću u traženom mestu.

Ono što posebno izdvaja ovaj sajt od sličnih pretraživača jesu rubrike "Poslovne usluge" i "Putnička medicina". "Poslovne usluge" su namenjeni svima koji obavljaju ugostiteljsko-turističku delatnost. Vršioci ugostiteljsko-turističkih poslova mogu dobiti propise vezane za njihovu delatnost, uredno dobijati obaveštenja o promeni propisa, a postoji i opcija postavljanja pitanja advokatima putem e-maila.

Što se "putničke medicine" tiče, ova rubrika je korisna kako našim građanima koji putuju u inostranstvo, tako i strancima koji dolaze kod nas jer mogu pročitati razne korisne savete lekara. Postoje i mogućnost dobijanja zdravstvenih saveta preko rubrike "SOS poziv", za sve slučajeve povreda, nezgoda ili iznenadnih bolesti ako u blizini nema zdravstvenih ustanova ili lekara na raspolaganju.

Strani turisti koji budu želeli da pored naših turističkih usluga dobiju i neku zdravstvenu uslugu u Srbiji, sve informacije o tome će naći putem www.zdravstveniturizam.com, www.medicaltourisminserbia.com.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.