Izvor: eKapija | Utorak, 12.02.2013.| 12:59

Credit Agricole banka ponudila kredite za likvidnost i obrtna sredstva - Rok otplate 18 meseci

Credit Agricole banka i ove godine učestvuje u Vladinom programu mera za oporavak privrede, u okviru kojeg će odobravati kredite za likvidnost i obrtna sredstva, kao i refinansiranje kredita, saopšteno je iz te banke.

Nakon stupanja na snagu uredbe Vlade Srbije, Credit Agricole banka je počela sa prijemom prvih zahteva za kredite koji će se odobravati malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima, sa rokom otplate od 18 meseci koji uključuje i grejs period od 5 meseci.

Kamatna stopa je 3,5% za kredite sa valutnom klauzulom, dok će za kredite u dinarima kamatna stopa biti do visine referentne kamatne stope NBS, kako za nova sredstva, tako i za refinansiranje kredita.

Osim ovih kredita, Credit Agricole banka svojim klijentima iz segmenta malih i srednjih preduzeća, do 31. marta 2013. godine, omogućava korišćenje dozvojenog minusa bez naknade za obradu zahteva i na poklon daje "Visa" biznis debitnu karticu bez troškova godišnje članarine.

Banka nudi i "Metro" kreditnu karticu za kupovinu u objektima "Metro Cash & Carry" i tokom cele 2013. godine neće naplaćivati godišnju članarinu za njeno korišćenje, a omogućiće i produženi rok za izmirenje dospelih obaveza.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.