NavMenu

Najbolji posao na svetu - Posetite 25 zemalja i zaradite 50.000 USD

Izvor: Tanjug Subota, 09.02.2013. 13:08
Komentari
Podeli

Internet portal "Moja destinacija" ("My Destination") raspisao je konkurs za "najboji posao na svetu".

Dobitnik posla na ovom jedinstvenom konkursu imaće priliku da tokom šestomesečnog putovanja oko sveta, na najmanje 25 međunarodnih destinacija - piše blog, i da po povratku sa ove avanture, preuzme novčanu nagradu od 50.000 USD.

Takmičenje kandidata je počelo 28. januara i trajaće do kraja marta ove godine, a pobednik će, između ostalog, imati priliku da oseti kako je popeti se na vrh Ajfelovog tornja, skočiti bandžijem sa vrha hotela u Kvinstaunu, istražiti divljinu ostrva Galapagos, ili posetiti ruševine Maja u Kankunu.

Ovo blogersko putovanje podrazumeva šest meseci putovanja oko sveta uz plaćene troškove, potrebnu IT opremu za pisanje bloga i džeparac od 10.000 USD.

Neki od radnih zadataka koji su predviđeni za "zaposlenog" na najboljem poslu na svetu, obuhvataju vožnju helikopterom, degustaciju lokalnih delikatesa, boravak u smeštaju sa meštanima, kao i mnogobrojne druge adrenalinske aktivnosti.

Pobednik konkursa će imati obavezu da za vreme putovanja piše blog za portal "Moja destinacija", kako bi svi korisnici bili u toku sa avanturama "srećno zaposlenog".

Dobitnik može da osmisli i sopstveni šestomesečni plan puta, sa najmanje po dve lokacije - stop stanice - na svakom kontinentu.

Svi koji se žele da okušaju sreću na ovom neobičnom konkursu za posao, potrebno je da naprave i pošalju video prijavu na engleskom jeziku u trajanju do tri minuta, u kojoj će zanimljivo i inspirativno predstaviti svoju omiljenu destinaciju, i uz to da prilože tri fotografije kao ilustraciju tekstu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.