NavMenu

"Integral inženjering", "Inter-kop" i "Prijedorputevi" grade deonicu autoputa Caričina dolina-tunel Manajle kod Vladičinog Hana

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.02.2013. 16:01
Komentari
Podeli

Konzorcijum tri građevinska preduzeća iz RS i Srbije, predvođen "Integral inženjeringom" iz Laktaša, gradiće deonicu Koridora 10 na jugu Srbije nakon što je pobedio na tenderu u žestokoj konkurenciji 10 konzorcijuma i kompanija iz nekoliko evropskih i azijskih zemalja, pišu "Nezavisne novine".

Konzorcijum koji čine "Integral inženjering", "Inter-kop" iz Šapca i "Prijedorputevi" iz Prijedora izabran je za najpovoljnijeg ponuđača na tenderu za izgradnju deonice Caričina dolina - tunel Manajle u blizini Vladičinog Hana u dužini od 6,75 km, sa ponudom od 6,3 mlrd dinara.

Slobodan Stanković, predsednik Uprave "Integral inženjeringa", izjavio je da sada, nakon okončanog izbora, očekuje poziv preduzeća "Koridori Srbije" za sklapanje ugovora, kako bi u posao ušli za mesec-dva.

- Na deonici će biti angažovano oko 250 radnika iz RS i Srbije. Radi se o vrlo zahevnom poslu, ali tehnička opremljenost i mehanizacija kojom raspolažemo garantuju da ćemo posao završiti u datom roku od 720 dana- istakao je Stanković.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.