NavMenu

Poslovni čovek godine David Banjai - Klub privrednih novinara dodelio godišnje nagrade

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.02.2013. 15:38
Komentari
Podeli

David BanjaiDavid Banjai

Priznanje "Poslovni čovek godine" koje dodeljuje Klub privrednih novinara Beograda, uručeno je danas direktoru beogradske kompanije za proizvodnju limenki "Ball packaging Europe" Davidu Banjaiu.

Na dodeli nagrada "Kompanije i ličnosti koje su obeležile godinu" u Privrednoj komori Srbije, žiri od 15 novinara uručio je zlatnu plaketu za održivost domaće proizvodnje preduzeću za preradu aluminijuma "Impol Seval".

Nagradu u kategoriji Investicija godine je u ime TE "Kostolac" primio direktor Dragan Jovanović, za inovativnost u poslovanju pivara "Carlsberg", dok je mladi menadžer godine direktor "Maquet South East Europe" Saša Pozder.

Za menadžera godine u domenu kulture proglašen je direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac, za afirmaciju klasične muzike.

Dobitnici nagradaDobitnici nagrada

Menadžeri godine po oceni žirija su Radoljub Milošević iz kompanije "Flory" za proizvodnju dečije organske hrane, Aleksandar Rodić iz Instituta "Mihajlo Pupin" za razvoj i primenu nauke i Miodrag Zdravković iz udruženja "Leskovački ajvar", za afirmaciju ženskog preduzetništva.

Ta priznanja dobili su i Miomir Tošović iz preduzeća "Kotlenik" za ulaganje u stočarstvo, Božidar Aleksandrović iz podruma "Aleksandrović" za razvoj vinogradarstva, Dragan Kuzmanović iz kompanije "Domis" za ulaganja u energetsku efikasnost i Milinko Cicmil iz hotela "Premier Aqua" iz Banje Vrdnik za ulaganje u turizam.

Priznanje "Zlatno pero" za privredno novinarstvo dodeljeno je novinarki agencije Tanjug Gordani Divnić, dok je "Zlatno pero" za istraživačko novinarstvo pripalo novinaru RTS-a Milanu Popoviću, autoru emisije "Zadnja kuća Srbija".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.