Izvor: eKapija | Ponedeljak, 04.02.2013.| 09:55
Izdvojite članak Odštampajte vest

Borislav Miljanović, Miša Lukić, Emil Tedeschi, Burj Khalifa i Grad Pula dobitnici "PRO.PR Awards"

u sklopu jedanaeste PRO.PR konferencije koja će se od 13. do 16. marta 2013. godine održavati u opatijskom hotelu "Ambasador", biće dodeljena posebna priznanja pojedincima i organizacijama koji su svojom vizijom i misijom doprineli razvoju struke odnosa s javnošću na području Jugoistočne Evrope, ali i šire. Nagradama "PRO.PR Awards", "Vision City", "Vision Manager" i "Vision Project" podstiče se dalje pozicioniranje odnosa s javnošću kao struke.

U kategoriji "PRO.PR Awards", koja se dodeljuje pojedincima za izuzetan doprinos u razvoju i pozicioniranju struke, dobitnici iz Srbije su dr sc. Borislav Miljanović ("Represent Communications Srbija") i Miša Lukić ("Leo Burnett Srbija"). U kategoriji "PRO.PR Vision City", koja se dodeljuje gradu u zemlji domaćina konferencije čije je rukovodstvo prepoznalo potrebu sistemskog upravljanja komunikacijama, dobitnik je Grad Pula, a najuspješnijim menadžerom koji po kriterijumima nagrade "Vision Manager" u radu svoje firme uspešno implementira odnose s javnošću, proglašen je Emil Tedeschi.

Nagradu "Vision Project", koja se dodeljuje projektu čija je vizija i misija prepoznata na visokom međunarodnom nivou, ove će godine primiti osnivač Burj Khalife, najvećeg nebodera na svetu koji se nalazi u Dubaiju.

PRO.PR Awards će se dodeliti 15. marta 2013. u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, u sklopu trodnevne PRO.PR konferencije koja će okupiti vodeće svetske i regionalne stručnjake za odnose s javnošću. Među dobitnicima "PRO.PR Awards"-a su i Cathie Burton (portparolka OESS-a), Alex Aiken (izvršni direktor za komunikaciju u Vladi Velike Britanije), John Dalton (osnivač Londonske škole za odnose s javnošću), prof.dr. Galin Borodinov (Univerzitet Sv.Kliment Ohridski), prof.dr. Magdolna Kolar Panova (International Balkan University Skopje), prof.dr Jelenka Voćkić Avdagić (Fakultet političkih nauka Sarajevo), prof.dr sc. Stjepan Malović (Univerzitet u Zadru), dr.sc.Božo Skoko (Univerzitet u Zagrebu i Millenium promocija) te Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija), Una Bejtović (slobodna savetnica za odnose s javnošću), Miodrag Strugar (portparol DPS-a , Crna Gora) te Sabrina Povšič Štimec (RTV Slovenije).

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.