Izvor: Vijesti | Četvrtak, 31.01.2013.| 10:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Rekonstrukcija hotela "Planinka" na Žabljaku kreće do kraja aprila - Za četiri zvezdice ulaganje od 8,7 mil EUR

Hotel "Planinka"

Hotel "Planinka", zatvoren je početkom sedmice, a kako je kazao izvršni direktor Hotelsko-turističkog preduzeća "Primorje" Predrag Jelušić, agenciji "Mina biznis" razlog je nerentabilno poslovanje u ovom periodu. Jelušić je najavio da će hotel ponovo biti otvoren polovinom februara, kada su najavljeni dolasci određenih grupa turista.

Iz uprave hotela su precizirali da se tada očekuje dolazak nekoliko grupa gostiju od 70 do 150 učesnika, prvenstveno u saradnji sa fakultetima i predviđeno je da hotel bude otvoren do polovine marta, nakon čega je planirana njegova rekonstrukcija.

- Vlada je konzorcijumu HTP "Primorja" i HLT fondu dala rok do 31. marta da aplicira za građevinsku dozvolu, a da do 30. aprila počne sa rekonstukcijom hotela, odnosno izgradnjom novog objekta, kako bi do novembra 2015. godine bili završeni svi radovi na hotelu - kazali su predstavnici vlade.

Konzorcijum HTP "Primorje" i HLT fond, ugovorom je predvideo investiranje 8,7 mil EUR sa ciljem podizanja nivoa kvaliteta usluga na standard hotela sa četiri zvezdice.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.