Izvor: eKapija | Ponedeljak, 28.01.2013.| 14:18

Novosadski "M&I Systems, Co. Group" partner "eKapije" na projektu "Aurea 2013"

Novosadska IT kompanija "M&I Systems, Co. Group" postala je partner "eKapije" na projektu "Aurea 2013". Nagradu za investiciju godine "Aurea" poslovni portal "eKapija" dodeliće ove godine po peti put za redom, 27. marta u Beogradu.

- "M&I Systems, Co. Group" je sa velikim zadovoljstvom odlučio da ove godine podrži incijativu poslovnog portala "eKapija" da kroz manifestaciju "Aurea" nagradi inovativne, društveno korisne i perspektivne projekte u našoj zemlji – rekao je generalni direktor kompanije "M&I Systems, Co. Group" Vladan Balaban.

- Kao kompanija koja više od dve decenije osnovu svog poslovanja zasniva upravo na inovativnosti, naprednim tehnologijama i originalnim proizvodima i rešenjima, znamo da su to elementi bez kojih je danas veoma teško opstati u oštroj tržišnoj utakmici. Stoga nam je veoma drago kada u bilo kojoj industriji prepoznamo inicijativu i težnju da se posao radi drugačije i bolje. "M&I Systems, Co. Group" od svog osnivanja ulaže u mlade i talentovane ljude, doprinosi zajedinici u kojoj posluje i zato nas posebno raduje što ćemo kroz nagradu "Aurea" podržati projekte koji su i van naše industrije i dodatno motivisati kreatore inovativnih ideja da uspeju i istraju u svojim planovima.

Kompanija "M&I Systems, Co. Group", osnovana je 1991. godine u Novom Sadu. Danas je jedna od vodećih grupacija u Srbiji i regionu u oblasti konsultantskih usluga i primeni informacionih tehnologija u poslovne svrhe.

Tokom više od dvadeset godina rada, "M&I Systems, Co. Group" postao je ključni partner svim uspešnim organizacijama koje žele da uz inovativna softverska rešenja unaprede i optimizuju svoje poslovanje, standardizuju procedure, racionalizaciju troškove, osiguraju profit i obezbede konkurentsku prednost na tržištu.

Dve decenije uspešnog poslovanja kompanije obeležio je rad na razvoju sopstvenih ERP softverskih sistema, sistema poslovne inteligencije, bankarskog softvera, specijalizovanih softverskih alata za različite industrijske grane, pružanje usluga uređenja poslovnih procesa, optimizacije i performance management-a.

Do sada je implementirano više od 30 različitih rešenja u preko 20 industrija i 200 kompanija širom regiona Jugoistočne Evrope.

"M&I Systems, Co." deo je "M&I Group" koju čine "M&I Systems, Co. Novi Sad i Beograd" i "M&I Systems Banja Luka".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.