Izvor: eKapija | Četvrtak, 24.01.2013.| 12:19
Izdvojite članak Odštampajte vest

Manifestacija i izložba "Ekokult" do 26. januara u Beogradu

(Foto: b)

"Eko kuća", prvi srpski magazin posvećen eko arhitekturi i eko kulturi koji se distribuira na području cele bivše Jugoslavije, organizuje veliku manifestaciju i izložbu "Ekokult", koja je počela 21. i traje do 26. januara u "Galeriji Progres" u Beogradu, Knez Mihailova 27.

Na toj manifestaciji učestvuje 45 učesnika iz Srbije i 35 istaknutih inostranih ličnosti iz različitih oblasti stvaralaštva.

"Ekokult" predstavlja jedinstvenu manifestaciju sa velikom izložbom i pratećim programom, u okviru kojih su integrisani svi segmenti eko arhitekture, eko kulture, eko umetnosti, eko dizajna i eko života. Takav koncept manifestacije i izložbe otvara dijalog sa širom javnošću, promoviše znanja, razvoj i primenu ekološkog, energetskog i održivog načina razmišljanja u cilju direktnog i praktičnog uticaja na način posmatranja života i sveta.

Autor manifestacije i izložbe "Ekokult" je mr Vladimir I. Lovrić, d.i.a., predsednik ULUPUDS-a i glavni i odgovorni urednik magazina za eko arhitekturu i kulturu "Eko kuća".

Za više informacija


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.