NavMenu

"Jat" od 15. januara nudi povoljnije cene letova - Putnici mogu da rezervišu karte do kraja meseca

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 14.01.2013. 12:59
Komentari
Podeli

"Jat Airways" 15. januara počinje dvonedeljnu promotivnu kampanju povoljnijih povratnih karata, počev od 99 EUR koliko koštaju putovanja do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja, a u cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja same karte, saopšteno je iz kompanije.

Za putovanja do Soluna i Štutgarta cena karte u oba pravca je od 109 EUR, od 139 EUR "Jatom" se može leteti iz (za) Beograda za (iz) Atinu, Rim, Istanbul i Dizeldorf. Deset evra više su povratne karte za Brisel, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, 169 EUR za Amsterdam, Berlin i Cirih, a za 189 EUR za Pariz i London.

Nova destinacija u januarskoj promotivnoj akciji "Jata" je Moskva. Povratna karta za let Beograd-Moskva-Beograd može se kupiti po ceni već od 239 EUR. Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja svoje putovanje "Jatom" preko Beograda ka destinacijama u Evropi i povratak nazad, mogu ostvariti po ceni od 209 EUR.

Putovanje se može realizovati od 21. januara do 15. juna, osim u periodu Uskršnjih praznika.

Do 31. januara, zainteresovani putnici do jeftinijih karata mogu doći pozivom "Jatovog" kol centra 0800 111 528, koji je besplatan za pozive iz Srbije, telefona + 381 11 3112 123 za pozive iz inostranstva, ili broja 020 290 240 za pozive iz Crne Gore. Od juna prošle godine, "Jat Airways" pruža i mogućnost plaćanja aviokarata putem mobilnog telefona.

Karte se mogu kupiti i preko sajta www.jat.com, u svim "Jatovim" predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama koje su ovlašćene za prodaju karata "Jat Airways"-a.

Tokom 2012. godine, 195.000 putnika putovalo "Jatom" po povoljnim cenama.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.