NavMenu

Od 28.aprila do 1.maja u "Pioniru" košarkaški spektakl Final-8 Goodyear league, ulaznice od 1.000 - 2.500 din

Izvor: Novosti Sreda, 13.04.2005. 12:15
Komentari
Podeli

Jadranskom prugom, u Beograd su stigli Olimpija, Cibona, Zadar i Bosna. U "Pioniru" ih čekaju Partizan, Crvena zvezda, Hemofarm i šampion Refleks. Sve je spremno za košarkaški spektakl, nazvan Final-8, Goodyear league (28. april - 1. maj 2005.god), gde će se 8 najboljih timova ovog regionalnog takmičenja boriti za prestiž i titulu prvaka Jadranske lige.

Tačna satnica odigravanja utakmica, još nije određena. Komplet ulaznica, odnosno vaučera za final-8 Goodyear league, po ceni 1.000 din tribine, 1.500 parter, 2.500 loža, biće u prodaji od 13.aprila 2005.god.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.