NavMenu

David Banjai osvojio priznanje "Poslovni čovek godine"

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.01.2013. 13:25
Komentari
Podeli

David BanjaiDavid Banjai

Žiri Kluba privrednih novinara iz 15 redakcija, jednoglasno je odlučio da priznanje "Poslovni čovek godine" pripadne Davidu Banjaiu, direktoru kompanije "Ball packaging Europe Belgrade", dok je "Zlatna plaketa za održivost domaće proizvodnje" pripala preduzeću "Impol-Seval" čiji je menadžer Ninko Tešić, saopštio je Klub privrednih novinara.

U kategoriji "Investicija godine" priznanje će biti uručeno TE "Kostolac", generalnom direktoru Draganu Jovanoviću, dok je preduzeću "Carlsberg" pripalo priznanje za restrukturiranje firme zarad smanjenja troškova. Mladi menadžer godine je Saša Pozder, direktor "Maquet South East Europe".

Plakete i priznanja "Menadžer godine" dobiće i Rodoljub Milošević iz firme "Flory" za proizvodnju organske dečije hrane, kao i prof. dr Aleksandar Rodić iz Centara za robotiku Instituta Mihajlo Pupin za razvoj i primenu nauke.

Miodrag Zdravković će dobiti priznanje ispred udruženja "Leskovački ajvar" za afirmaciju ženskog preduzetništva, Milomir Tošović iz preduzeća "Kotlenik promet" za ulaganje u stočarstvo, Božidar Aleksandrović ispred Podruma "Aleksandrović" za razvoj vinogradarstva, Dragan Kuzmanović iz firme "Domis" za ulaganja u energetsku efikanost i Milinko Cicmil iz hotela "Premier Aqua" Vrdnik za ulaganje u turizam.

Na predlog novinara koji prate kulturu, žiri KPN-a, odlučio je da priznanje "Menadžer godine" pripadne i Ivanu Tasovcu, direktoru Beogradske filharmonije za afirmaciju klasične muzike, dok će "Zlatno pero" koje se tradicionalno dodeljuje za privredno novinarstvo pripasti Gordani Divnić, novinarki Tanjuga.

Svečana dodela priznanja biće održana 4. februara 2013. godine u Privrednoj komori Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.