NavMenu

Đoković osvojio turnir u Abu Dabiju

Izvor: Beta Nedelja, 30.12.2012. 10:33
Komentari
Podeli

Najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković odbranio je u subotu titulu na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, pošto je u finalu pobedio Nikolasa Almagra iz Španije sa 2:1.

Đoković je prvi set izgubio u taj brejku sa 7:4, a u nastavku meča je srpski teniser zaigrao agresivnije i u drugom izašao kao pobednik, pobedivši u tom setu sa 6:3.

Najbolje rangirani teniser sveta je u odlučujućem setu iskoristio tek sedmu brejk loptu, tako što je Španac načinio duplu grešku. Đoković je u trećem setu trijumfovao sa 6:4.

Ranije istog dana, srpski teniser Janko Tipsarević poražen je u borbi za treće mesto od Španca Davida Ferera sa 0:2 (6:7, 2:6).

Najbolji teniseri novu sezonu počeće na Autralijan openu 14. januara naredne godine, a titulu brani Novak Đoković.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.